Doorgaan naar content

Groepsuitje bij Sailcollege

Sailcollege organiseert diverse groepsactiviteiten als schooluitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenuitjes.    

De groepsactiviteiten vinden plaats op het Veerse meer, een prachtig watersportgebied met meerdere eilanden om aan te leggen voor een pauze of een picknick. Een bezoek aan het leuke stadje Veere mag zeker niet ontbreken. 

Vergaderen, ontvangst met koffie, lunch, borrel, bbq of diner, het kan allemaal bij de naastgelegen Brasserie de Schotman. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf een locatie te kiezen in bijvoorbeeld Veere of zelf iets te organiseren buiten op onze locatie of op een van de eilanden.

Groepsuitje zeilen

Onder begeleiding van onze ervaren schippers maak je kennis met het zeilen. Iedereen doet actief mee. Uiteraard is er genoeg tijd voor ontspanning en kan je tijdens het zeilen de dagelijkse drukte even vergeten.

Zeilclinic
Sloepentocht

Met 1 of meerdere sloepen het Veerse Meer op met je groep. Binnen een half uurtje varen kun je al aanleggen in het mooie plaatsje Veere. Wij kunnen de groep voorzien van een mooie route of puzzeltocht met diverse opdrachten voor wat competitie.

Sloep huren
Schooluitje

Voor leerlingen vanaf 8 jaar bieden wij watersportdagen aan. Er wordt kennis gemaakt met de zeilsport eventueel in combinatie met kajakken, surfen of andere water/ land activiteiten. In overleg organiseren wij een op maat gemaakt programma.

Contact