Doorgaan naar content

Privéles zeilen

Wil je zelf bepalen wanneer en met wie je les hebt, kies dan voor een privéles zeilen. Door een privéles te nemen kan je net die ene handeling verfijnen of juist extra snel het zeilen oppikken.

Onze privélessen worden vooral gegeven in een Polyvalk. Dit is een stabiele open kielboot. De instructeur gaat mee aan boord. Naast de instructeur kunnen er 4 personen naar eigen keuze deelnemen aan de les. 

Snel leren zeilen om veilig en zelfstandig het water op te gaan!

Ben je een beginner, dan zal je rond de 4 lessen nodig hebben om de basis van het zeilen te leren. Zowel de theorie als praktijk komen aan bod. Als je alles onder de knie hebt kan je na de lessen veilig en zelfstandig verder oefenen.

Zeilles kajuitboot

Sailcollege geeft ook zeilles in kajuitboten, de Fox 22. Wij raden aan de basis van het zeilen te leren in de open Polyvalk om daarna de kleinere overstap naar een kajuitboot te maken. Wil je liever alle lessen volgen in de kajuitboot kan dat natuurlijk ook.

Het is mogelijk om in de periode van 6 april t/m 27 oktober privélessen in te plannen zowel in de weekenden als doordeweeks. Dit afhankelijk van de beschikbaarheid van onze boten en instructeurs. 

Prijzen

2 uur priveles Polyvalk 
€110
3 uur priveles Polyvalk 
€150
6 uur priveles Polyvalk op 1 dag 
€275
 
Pakket 4 x 2 uur priveles Polyvalk 
€400
Pakket 4 x 3,5 uur priveles Polyvalk  
€650
 
3 uur priveles Fox 22  
€190

Genoemde prijzen zijn een totaalprijs. Boot inclusief instructeur en zwemvesten.

Les 2 uur maximaal 2 deelnemers, Les 3 uur maximaal 4 deelnemers.

Bij zeer slechte weersomstandigheden kan de les verplaatst of kosteloos geannuleerd worden.

Het is noodzakelijk een privéles vooraf te reserveren. Om de les direct vast te leggen kunt u dit het beste telefonisch doen of door middel van onderstaand aanvraagformulier.